Välkomnande entrémattor som håller smutsen ute

Med entrémattor från Berendsen kan du tydligt profilera din verksamhet och bemöta alla som besöker din verksamhets lokaler och entré på ett snyggt, professionellt och dessutom välstädat vis.

Det finns inga gränser för din fantasi vad det gäller hur du önskar just din entrématta att se ut. Ditt företags logotyp i företagets redan väl etablerade färger, det är väl standard kan man tänka, men i stort kan du även utforma entrémattor med vad du vill i form av olika motiv eller hälsningsfraser och budskap.

Eller varför inte använda entrémattan som en vägvisare? Till höger WC, till vänster kontor, rakt fram konferens. Möjligheterna är många. Men den största fördelen är dock att denna form av företagsprofilering också utgör en mycket praktisk funktion inneboende i mattans faktiska egenskaper, bortom det visuella.

Utbudet av entrémattor från Berendsen riktade mot företagsprofilering innefattar tre kategorier av mattor. Dessa är Berendsens logomattor och Berendsens logomattor HD, av vilka de sistnämnda är entrémattor som klarar av även de mest högupplösta trycken, till och med upp mot 10 gånger högre upplösning än en normal logomatta, samt slutligen Berendsens skrapmattor med logotryck.

Berendsen logomatta HD är likt alla andra Berendsenmattor utvecklade att klara av även de mest vältrafikerade entréer i väldigt många år. Mattan färdigställs med ett mycket tidsbeständigt fyrfärgstryck som tveklöst kommer att göra din logotyp, eller annat önskat tryck och motiv, rättvisa. Fibrerna blir helfärgade och inte bara färgade på ytan. Färgmöjligheterna och val av färg som ges genom CMYK-tryck är oändliga. Även Pantone-matchning finns tillgängligt.

Titta vidare på Berendsens utbud av mattor och möjligheter och lösningar för entrémattor på Berendsen.se.