Giveaways med reklamtryck

Kontor-och konferensmaterial är artiklar som passar både till egna kontor liksom som giveaways till kunder där reklamtryck kan medfölja på dessa produkter. Det kan röra sig om notisblock, miniräknare, anteckningsblock, konferensmappar eller reklampennor.
Anteckningsbok-och blockkategorin är ganska omfattande och här hittar man produkter som anteckningsboken med mjukt omslag med 144 sidor i olika färger, skrivboken i A5 format med sina 96 rutiga sidor, noteringsblocket med metall platta på framsidan för en eventuell gravering med företagets logga, på 190 sidor eller den ekologiska varianten av ett noteringsblock i A6 format, i bambu med medföljande penna. Materialet i de 70 sidor är i återvinningsbart papper. Konferensmappar i A4 format, dock linjerade som hålls ihop med gummiband finns också att välja.

Konferensmappar finns i A4 format som mappen i läder där block och miniräknare är inkluderade, i A5 format med metallbricka för lasergravyr samt mappar in samma format dock med ringmekanism som inte är enligt svensk standard. På vissa modeller finns mekanismer för en magnetisk stängning.

Utslaget kommer även med billigare varianter av konferensmappar som den i nylon, utrustad med miniräknare, kortfack, pennhållare och ett A4 block.